PRIVATNI PODATCI

Molim Vas pa pažljivo pročitate.

Mi shvaćamo privatnost vaših osobnih podataka vrlo ozbiljno! Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju kako i za koju svrhu koristimo informacije koje ste nam dali putem naše web stranice:

Informacije koje prikupljamo:

Prikupljamo osobne podatke koje nam dajete u svrhu prijave na naša događanja i / ili pretplatu na naše web usluge i / ili obavijesti putem e-pošte.

  • To su informacije kao što su: Vaše ime i prezime, naziv tvrtke, pozicija unutar tvrtke, Vaša adresa e-pošte, poštanska adresa, telefonski broj
  • Podaci o kreditnoj kartici i bankovni podaci, ako se pružaju, koriste se isključivo u svrhu obrade plaćanja.
  • Koristit ćemo Vaše podatke kako bismo odgovorili na sve upite koje ste poslali.
  • Također možemo upotrijebiti Vaše podatke kako bismo Vas informirali o našim događajima ili vijestima iz turizma i hotelske industrije, novostima, sastancima, konferencijama, seminarima, ponudama, proizvodima ili uslugama za koje vjerujemo da bi Vas mogle zanimati, za provođenje anketa kako bismo saznali Vaše mišljenje o proizvodima i uslugama koje mi ili treća strana pružamo, za pozivanje pojedinaca da budu panelisti i govornici na događanjima, seminarima / treninzima, za sudjelovanje na drugim sastancima ili događajima koje organiziramo mi ili treće strane. S Vama možemo stupiti u kontakt bilo kojim komunikacijskim sredstvom za koje ste nam dali podatke uključujući e-poštu, telefon i poštu. Međutim, možete odabrati da ne primate takve informacije na način da nas obavijestite slanjem e-maila na adresu: info@hesa-group.com
  • Prikupljamo podatke kao što su Vaša IP adresa, geografska lokacija, vrsta preglednika, izvor preporuke, duljina posjeta i broj prikaza stranice. Navedene informacije možemo upotrijebiti kako bismo poboljšali upotrebljivost web stranice i u marketinške svrhe.
  • Ostala objavljivanja: u onoj mjeri u kojoj nam to zakon propisuje; u vezi s bilo kojim pravnim postupcima ili mogućim sudskim postupcima; u cilju utvrđivanja, korištenja ili obrane naših zakonskih prava (uključujući pružanje informacija drugima u svrhu prevencije prijevara i smanjenja kreditnog rizika);

Međunarodni prijenos podataka

Informacije koje prikupljamo mogu se pohraniti, obrađivati ​​i prenositi između bilo koje zemlje u kojoj djelujemo kako bismo mogli upotrijebiti informacije u skladu s ovim pravilima o privatnosti.

Ako ste u Europskoj uniji informacije koje pružate mogu se prenijeti u zemlje koje nemaju Zakone o zaštiti podataka koji su ekvivalentni onima koji su na snazi ​​u Europskoj uniji. Izričito se slažete s takvim transferima.

Promjene Vaših pojedinosti

Cilj nam je da naše informacije o Vama budu što preciznije. Ako želite pregledati ili izmijeniti detalje koji se odnose na Vas, kontaktirajte nas na adresi: info@hesa-group.com

Povezivanje s našim partnerskim web stranicama

Nismo odgovorni za pravila o privatnosti i praksu drugih web mjesta kojima imate pristup s naše web stranice. Preporučujemo da provjerite pravila svakog web mjesta kojeg posjećujete, a ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja da kontaktirate njihove vlasnike ili operatere. Nismo odgovorni za pravila i praksu o privatnosti vlasnika ili operatera web mjesta treće strane.

Trenutačno ne koristimo kolačiće, ali postoji mogućnost da hoćemo!

Politika kolačića

Trudimo se osigurati zaštitu Vaše privatnosti. Možemo prikupiti informacije kao što su: Vaše ime i prezime i e-mail adresa. Navedene informacije su nam potrebne kako bismo razumjeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu, osobito iz sljedećih razloga:

  • Unutarnji zapisnik.
  • Možemo koristiti ove informacije kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge.
  • Putem e-mail adrese koju ste nam naveli možemo Vam povremeno slati promotivne e-poruke o novim proizvodima i uslugama ili drugim informacijama koje smatramo da bi Vam bile zanimljive.

Sigurnost

Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, uspostavit ćemo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo na mreži.

Kako ćemo koristiti kolačiće

Možete prihvatiti ili odbiti naše kolačiće. Nakon što prihvatite kolačić, datoteka se dodaje i kolačić pomaže u analiziranju web prometa ili Vam omogućuje da znate kada ste posjetili određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da Vam odgovore kao pojedinci. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije Vašim potrebama, željama, ali i informacijama koje ste označili kao neželjenima, na način da prikupljaju i pamte informacije o Vašim preferencijama.

Možda ćemo koristiti kolačiće loga prometa kako bismo identificirali koje stranice se koriste. To nam pomaže u analiziranju podataka o prometu na web stranici i poboljšanju naše web stranice kako bismo ju prilagodili potrebama kupaca. Koristimo te podatke samo za svrhe statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.

Općenito, omogućavajući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima, a koje ne, kolačići nam pomažu u pružanju bolje web stranice. Oni nam ni na koji način ne daju pristup Vašem računalu ili bilo kakve druge informacije o Vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama.

Za kraj …

Imajte na umu da ne možemo garantirati sigurnost bilo kakvih podataka koje nam šaljete putem interneta.

S vremena na vrijeme možemo ažurirati navedena pravila. Ako se odlučilo na upotrebu Vaših podataka na bilo koji način koji se bitno razlikuje o onoga koji smo naveli u ovim uputama obavijestit ćemo vas putem e-poštom, a Vi ćete imati pravo izbora odlučiti hoćemo li moći koristiti Vaše podatke na novi način.